Tècnic/a superior de projectes digitals


  • Ubicación: Barcelona (España)
  • Tipo de Contrato: Indefinido
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Vacantes: 1
  • Modalidad de trabajo: Híbrida

Barcelona Activa

Barcelona Activa és una societat mercantil pública integrada a l'àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona que té la missió d'impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora de la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Barcelona a través del foment de l'ocupació, l'impuls de l'emprenedoria i el suport a les empreses, responent a les diferents necessitats de les persones en el seu territori i des de la perspectiva de l'economia plural, que inclou, l'Economia Social i la Solidària. Així com potenciar l'apoderament de la ciutadania i el reequilibri entre territoris per assolir un model just de desenvolupament econòmic i de creació, manteniment i repartiment de l'ocupació. Tota l'activitat de Barcelona Activa es realitza al voltant d'aquests quatre valors: - Igualtat d'oportunitats i progrés social. Promoure el desenvolupament d'un model just de creació, manteniment i repartiment de l'ocupació, que apoderi a la ciutadania, incorpori la perspectiva de gènere i de diversitat en tots els àmbits organitzatius i de forma transversal i afavoreixi el reequilibri entre territoris. - Cooperació dins l'organització i amb d'altres. Impulsar internament i externament la cooperació i la professionalitat de les persones treballadores a través de la millora contínua, avançant cap a l'excel·lència de les seves competències i del desenvolupament del seu talent, tot fomentant formes de treball en equip, col·laboratives, transversals i participatives que afavoreixin el benestar laboral i de la ciutadania. - Economia social i sostenible al servei de les persones. Potenciar un model d'Economia Social i Solidària, on la pluralitat de sectors socials, l'emprenedoria col·lectiva i la innovació social, generin un desenvolupament econòmic més just, present en tots i cadascun dels territoris. - Esperit de servei públic i ètica professional i personal. Impulsar uns serveis públics que avancin cap a una major coordinació de l'ecosistema públic, privat i comunitari on les bones pràctiques, la transparència, l'ètica professional i personal i la virtut pública, com a concreció pràctica d'uns determinats valors, siguin les bases que consolidin el bon govern i l'orientació a la ciutadania.

Descripción de la oferta

Missió del lloc de treball

Conceptualitzar, dissenyar i coordinar la implementació de projectes digitals en el marc dels serveis d’ocupació de Barcelona Activa. La persona seleccionada treballarà conjuntament amb els equips de negoci, disseny, desenvolupament, dades i comunicació per tal de garantir que els projectes de transformació digital es lliuren en el termini, el pressupost i la qualitat establerts.

Responsabilitats

  • Definir, conjuntament amb els equips de negoci, tecnologia dades i comunicació l’abast i el detall funcional dels projecte en l’àmbit de l’ocupació.
  • Escriure, conjuntament amb els equips de negoci, tecnologia, dades i comunicació els plecs de condicions necessaris per a la contractació dels projectes.
  • Planificar, dirigir i supervisar projectes digitals des de la fase de planificació fins al lliurament.
  • Assegurar que els projectes es lliuren a temps, acomplint el pressupost i amb els requisits de qualitat establerts.
  • Supervisar i dirigir l’equip de projecte, incloent-hi els participants de negoci, els dissenyadors, els desenvolupadors i els equips de comunicació i dades.
  • Treballar conjuntament amb els equips de negoci per tal de definir les millors solucions funcionals pels projectes i que siguin tecnològicament implantables.
  • Identificar i gestionar els riscos del projecte i prendre mesures proactives per mitigar-los.
  • Gestionar tota la documentació pròpia del projecte, per garantir la màxima qualitat en l’execució i la seva justificació.
  • Col·laborar per millorar els processos i la documentació existents.
  • Elaborar informes, memòries i indicadors de seguiment i impacte de les diferents actuacions relacionades amb el projecte.
  • Vetllar per l’acompliment dels objectius quantitatius i qualitatius del projecte.
  • Vetllar per l’impacte, notorietat i visibilitat interna i externa del projecte.
  • Analitzar dades d'evolució de les PAOs i del mercat laboral per a generar propostes d’actuació innovadores que donin respostes específiques en clau d’ocupació. Identificar pràctiques innovadores en l’ús d’instruments, metodologies i sistemes d’informació per l’ocupació, a nivell de Catalunya, Estat i de la Unió Europea que puguin ser transferibles a la ciutat de Barcelona.

Tipus de contracte

Indefinit (període de prova de 6 mesos)

Salari i categoria professional

Grup Professional I, Nivell salarial 4; Salari 40.515,86 € bruts anuals

Termini inscripció a l'oferta

Fins les 23 hores del dia 11 de maig de 2023.

Adjuntem informació addicional d'aquest procés de selecció

Informació addicional Tècnic/a Superior Projectes Digitals

 

Requisitos

Titulació

Grau universitari en la branca de l’enginyeria o informàtica.

Grau universitari d’altres especialitats amb formació a nivell de Màster o Postgrau de gestió de projectes.

Formació addicional

Imprescindible formació i coneixements de metodologies Agile i Waterfall.

Es valorarà formació complementària en ciències socials.

Idiomes

Imprescindible domini del català i castellà, parlat i escrit

Imprescindible nivell mig d’anglès parlat i escrit

Experiència

Imprescindible 4 anys d’experiència a nivell tècnic en la gestió de projectes digitals.

Es valorarà la participació en projectes digitals relacionats amb l’ocupació en l’àmbit de l’administració pública.

Es valorarà tenir coneixement sobre les últimes tendències i tecnologies al camp digital.

Es valorarà experiència de gestió de projectes utilitzant Jira

Posición cerrada

  • Ubicación: Barcelona (España)
  • Tipo de Contrato: Indefinido
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Vacantes: 1
  • Modalidad de trabajo: Híbrida