Tècnic/a junior d’innovació empresarial


  • Ubicación: Barcelona (España)
  • Tipo de Contrato: Formativo de Prácticas
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Sector: Sector público y ONGs
  • Vacantes: 1
  • Disciplina: Otros
  • Modalidad de trabajo: Híbrida

Barcelona Activa

Barcelona Activa és una societat mercantil pública integrada a l'àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona que té la missió d'impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora de la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Barcelona a través del foment de l'ocupació, l'impuls de l'emprenedoria i el suport a les empreses, responent a les diferents necessitats de les persones en el seu territori i des de la perspectiva de l'economia plural, que inclou, l'Economia Social i la Solidària. Així com potenciar l'apoderament de la ciutadania i el reequilibri entre territoris per assolir un model just de desenvolupament econòmic i de creació, manteniment i repartiment de l'ocupació. Tota l'activitat de Barcelona Activa es realitza al voltant d'aquests quatre valors: - Igualtat d'oportunitats i progrés social. Promoure el desenvolupament d'un model just de creació, manteniment i repartiment de l'ocupació, que apoderi a la ciutadania, incorpori la perspectiva de gènere i de diversitat en tots els àmbits organitzatius i de forma transversal i afavoreixi el reequilibri entre territoris. - Cooperació dins l'organització i amb d'altres. Impulsar internament i externament la cooperació i la professionalitat de les persones treballadores a través de la millora contínua, avançant cap a l'excel·lència de les seves competències i del desenvolupament del seu talent, tot fomentant formes de treball en equip, col·laboratives, transversals i participatives que afavoreixin el benestar laboral i de la ciutadania. - Economia social i sostenible al servei de les persones. Potenciar un model d'Economia Social i Solidària, on la pluralitat de sectors socials, l'emprenedoria col·lectiva i la innovació social, generin un desenvolupament econòmic més just, present en tots i cadascun dels territoris. - Esperit de servei públic i ètica professional i personal. Impulsar uns serveis públics que avancin cap a una major coordinació de l'ecosistema públic, privat i comunitari on les bones pràctiques, la transparència, l'ètica professional i personal i la virtut pública, com a concreció pràctica d'uns determinats valors, siguin les bases que consolidin el bon govern i l'orientació a la ciutadania.

Descripción de la oferta

Missió del lloc de treball

Donar suport a l’execució de projectes d’Innovació Empresarial, amb l’objectiu de promoure la innovació empresarial com a font de competitivitat econòmica i generació d’ocupació de qualitat, amb valors col·laboratius, digitals, ambientals, i socials que acosti l’economia de la ciutat a l’assoliment del BCNGreenDeal i l’Agenda 2030.

Dinamitzar projectes que fomentin la innovació amb l’ecosistema de la ciutat i la col·laboració público-privada i entre agents privats i impulsin projectes transformadors a la nostra ciutat. 

Es persegueix un triple objectiu: que les empreses de la ciutat innovin més, amb més impacte i amb més reconeixement per a les empreses i per a la pròpia ciutat.  

Responsabilitats

  • Suport en la definició, execució i coordinació de projectes de Capacitació i Connexió en innovació empresarial, projectes de dinamització de l’ecosistema i identificació i acompanyament en processos d’innovació empresarial (diàlegs, reptes, tests/pilots, ...), així com projectes de formació o assessorament (diagnosi, assessorament, ajuts, ...)
  • Suport en la definició, execució i coordinació de projectes de Marca en innovació empresarial, per a la posta en valor de la innovació empresarial com atribut de la marca Barcelona ( esdeveniments, observatoris, memòries, activitats de difusió i comunicació, ...)
  • Participació en el disseny i reporting de processos i indicadors de seguiment i qualitat. Elaborar memòries d'activitat, informes i justificacions (econòmiques i de contingut) dels programes. Suport en tasques administratives.  

Tipus de contracte

Contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional.

Salari i categoria professional

Grup professional II; nivell salarial 5; 30.470,43 € bruts anuals (pel 85% de la retribució per contracte formatiu de 1r any)

Requisits

No haver realitzat cap altra contractació laboral en pràctiques en relació a la titulació demanada

No haver superat el període de 3 anys (o 5 anys en persones amb capacitats diferents) des de la finalització dels estudis de grau o màster

Termini inscripció a l'oferta

Fins les 23 hores del 12 de febrer de 2023.

Adjuntem informació addicional d'aquest procés de selecció

Informació addicional Tècnic/a Innovació Empresarial

 

Requisitos

Titulació

Grau Universitari, principalment en els àmbits de l’enginyeria, econòmiques i/o organització i direcció d’empreses.

Formació addicional

Es valorarà formació addicional a nivell de màster o postgrau en l’àmbit d’empresa, innovació i/o transferència tecnològica

Idiomes

Imprescindible nivell alt de català, castellà i anglès

Experiència

Es valorarà experiència a l’àmbit públic o privat, ja sigui amb contracte laboral o en virtut d’un conveni de pràctiques universitàries, en àrees vinculades a projectes d’innovació tecnològica o empresarial.   

Es valorarà:

- Coneixement i experiència sobre innovació i tecnologia.

- Coneixements en desenvolupament local i gestió municipal.

- Experiència en dinamització de sectors econòmics, clústers  i/o comunitats i ecosistemes emprenedors.

- Experiència en gestió de projectes multi-institucionals i en xarxa. Locals i/o internacionals.

- Experiència en gestió de la comunicació i esdeveniments.

- Experiència en assessorament i suport a empreses o startups

- Experiència o coneixements en Economia Blava.

Posición cerrada

  • Ubicación: Barcelona (España)
  • Tipo de Contrato: Formativo de Prácticas
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Sector: Sector público y ONGs
  • Vacantes: 1
  • Disciplina: Otros
  • Modalidad de trabajo: Híbrida