Personal Técnico de Apoyo en implementación de algoritmos de aprendizaje automatizado


  • Ubicación: Esplugues de Llobregat (España)
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Sector: Salud
  • Vacantes: 1

Fundació per a la Recerca Sant Joan de Déu

La Fundació Privada per a la Recerca Sant Joan de Déu  es una entidad creada en 2002 para dar cobertura a la actividad de investigación que se realiza, tanto en el ámbito biomédico como en el social, en el Hospital Maternoinfantil de Esplugues, en el Parc Sanitari de Sant Boi de Llobregat y en otros centros de la Orden Hospitalaria San Juan de Dios - Provincia de Aragón San Rafael.

 

Nuestra investigación cuenta con profesionales calificados y de prestigio, y constantemente queremos incorporar a nuestros equipos los mejores perfiles científicos. Trabajar con nosotros es trabajar en un entorno de hospitalidad multidisciplinar, integrado dentro de la asistencia y dirigido a proporcionar una respuesta a las necesidades de les personas que asistimos.

 

Compromiso con "HR Excellence in Research"                                                      

La Fundación de Investigación Sant Joan de Déu respalda los Requisitos y Principios de la Carta Europea del personal investigador, el Código de Conducta para la contratación de personal investigador y la contratación abierta, transparente y basada en el mérito promovida por la Comisión Europea y sigue las políticas de igualdad de oportunidades. En septiembre de 2018, la Fundación de Investigación Sant Joan de Déu fue galardonada con el certificado del "HR Excellence in Research". Este reconocimiento refleja el compromiso del Instituto con la mejora continua de sus políticas de recursos humanos en línea con la Carta y el Código. La Institución trabaja para garantizar una contratación y evaluación justas y transparentes

Igualdad en la Fundación de Investigación Sant Joan de Déu

Todas nuestras ofertas de empleo fomentan la igualdad de oportunidades entre hombres y mujeres.

La Fundación de Investigación Sant Joan de Déu es consciente de la importancia de fomentar la diversidad y aumentar la participación de las mujeres en la Ciencia para potenciar la innovación, y la creatividad y excelencia de nuestros esfuerzos de investigación.

 

Protección de datos
La protección de sus datos personales es muy importante para nosotros. Al inscribirse, otorga a la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu permiso para utilizar los datos proporcionados para el proceso de contratación. (consulte Política de protección de datos en la solicitud de empleo).


Alegaciones y apelaciones
Los candidatos pueden presentar alegaciones sobre la forma en que han sido evaluados y presentar las apelaciones correspondientes por escrito a rrhh@fsjd.org. Todas las apelaciones recibidas serán respondidas.

 

Descripción de la oferta

La Unitat de Microscòpia Confocal i Imatge Cel·lular i la Unitat de Bioinformàtica de l’Institut Pediàtric de Malalties Rares (IPER) té com a principal objectiu avançar en la caracterització de noves entitats nosològiques en malalties rares contribuint a la reducció del temps de diagnòstic i afavorir la recerca en nous tractaments.  Les àrees principals de treball són:

 

-              Microscòpia Confocal i Imatge Cel·lular: La microscòpia de rastreig làser confocal (CLSM) permet analitzar mostres biològiques de manera quantitativa i no invasiva. Actualment, una eina molt utilitzada en el diagnòstic de malalties minoritàries és l'observació de teixits i/o cèl·lules de pacient mitjançant microscòpia. Paral·lelament al desenvolupament d'aquestes modalitats, l'ús d'algorismes d'aprenentatge per al diagnòstic assistit per computadora (CAD) en el camp de les imatges mèdiques s'ha convertit en un recurs molt estès.

 

-              Dades òmiques: Anàlisi i integració ad hoc de dades genòmiques, transcriptòmiques i proteòmiques. La combinació de múltiples dades òmiques permetrà, mitjançant la implementació d'algorismes d'aprenentatge automàtic, la priorització de variants detectades mitjançant seqüenciació massiva de nova generació (NGS) reduint el temps d’anàlisi de les variants putativament patogèniques.

 

L'objectiu principal del candidat serà desenvolupar i adaptar algorismes de Machine Learning i Deep Learning per a la classificació d'imatges mèdiques a nivell tissular i cel·lular i processament de dades òmiques.

Funcions:

Les principals funcions que realitzarà són les següents:

-Adequar els algorismes DL existents, com les principals xarxes utilitzades en classificació d'imatges (LeNet-5, AlexNet, VGGNet, GoogLeNet (Inception) i ResNet) i priorització de variants mitjançant xarxes d’interacció Proteïna-Proteïna.

-Entrenar i provar els algorismes DL adaptats amb els nostres conjunts de dades

-Comparar els resultats obtinguts entre les diferents adaptacions de DL i estudiar quins són els millors paràmetres a utilitzar.

Requisitos

Titulació:

Estar en possessió del Grau en Informàtica, Enginyeria Informàtica, Ciències de la Computació, Enginyeria biomèdica, Enginyeria de telecomunicacions o Ciències Físiques.

 

Experiència Professional d’Interès

És essencial que l'estudiant tingui els següents coneixements / habilitats en:

- Llenguatges de Programació: Python, R, Matlab

- Eines Deep Learning: weka, TensorFlow, keras, pythoch o similar

- Fonaments de l'aprenentatge profund i automàtic

- Processament d'imatges

 

Es valorarà:

- Coneixements en biologia cel·lular i/o genètica humana

- Publicacions en el camp de Machine Learning

 

Idiomes

- Català, castellà i anglès.

Posición cerrada

  • Ubicación: Esplugues de Llobregat (España)
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Sector: Salud
  • Vacantes: 1