Gestor/a de Recerca


  • Ubicación: Esplugues de Llobregat (España)
  • Tipo de Contrato: Indefinido
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Sector: Salud
  • Vacantes: 1

Fundació per a la Recerca Sant Joan de Déu

La Fundació Privada per a la Recerca Sant Joan de Déu  es una entidad creada en 2002 para dar cobertura a la actividad de investigación que se realiza, tanto en el ámbito biomédico como en el social, en el Hospital Maternoinfantil de Esplugues, en el Parc Sanitari de Sant Boi de Llobregat y en otros centros de la Orden Hospitalaria San Juan de Dios - Provincia de Aragón San Rafael.

 

Nuestra investigación cuenta con profesionales calificados y de prestigio, y constantemente queremos incorporar a nuestros equipos los mejores perfiles científicos. Trabajar con nosotros es trabajar en un entorno de hospitalidad multidisciplinar, integrado dentro de la asistencia y dirigido a proporcionar una respuesta a las necesidades de les personas que asistimos.

 

Compromiso con "HR Excellence in Research"                                                      

La Fundación de Investigación Sant Joan de Déu respalda los Requisitos y Principios de la Carta Europea del personal investigador, el Código de Conducta para la contratación de personal investigador y la contratación abierta, transparente y basada en el mérito promovida por la Comisión Europea y sigue las políticas de igualdad de oportunidades. En septiembre de 2018, la Fundación de Investigación Sant Joan de Déu fue galardonada con el certificado del "HR Excellence in Research". Este reconocimiento refleja el compromiso del Instituto con la mejora continua de sus políticas de recursos humanos en línea con la Carta y el Código. La Institución trabaja para garantizar una contratación y evaluación justas y transparentes

Igualdad en la Fundación de Investigación Sant Joan de Déu

Todas nuestras ofertas de empleo fomentan la igualdad de oportunidades entre hombres y mujeres.

La Fundación de Investigación Sant Joan de Déu es consciente de la importancia de fomentar la diversidad y aumentar la participación de las mujeres en la Ciencia para potenciar la innovación, y la creatividad y excelencia de nuestros esfuerzos de investigación.

 

Protección de datos
La protección de sus datos personales es muy importante para nosotros. Al inscribirse, otorga a la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu permiso para utilizar los datos proporcionados para el proceso de contratación. (consulte Política de protección de datos en la solicitud de empleo).


Alegaciones y apelaciones
Los candidatos pueden presentar alegaciones sobre la forma en que han sido evaluados y presentar las apelaciones correspondientes por escrito a rrhh@fsjd.org. Todas las apelaciones recibidas serán respondidas.

 

Descripción de la oferta

Busquem a un gestor/a de recerca que es faci responsable del creixement dels grups de recerca assignats. Per a fer-ho, participarà directament en la sol·licitud de projectes a convocatòries competitives nacionals i també en les gestions necessàries per a aconseguir finançament no competitiu. Aquesta persona serà la responsable de la planificació pressupostària dels grups així com de vetllar per la correcta execució dels recursos captats en convocatòries nacionals i a través de fonts no competitius (seguiment a l’execució, justificacions, etc). També serà responsable d’identificar possibles resultats traslladables a la societat per tal de treballar amb els respectius responsables de comunicació i innovació.

La persona que busquem ha de ser dinàmica, proactiva, responsable, resolutiva i tenir habilitats de comunicació i relacions personals. Davant l’actual context de diversitat de convocatòries, exigència per part dels finançadors, normatives i regulacions d’aplicació dins l’àmbit de la recerca, necessitem algú capaç d’aprendre i adaptar-se a entorns canviants i exigents, posant en pràctica nous coneixements amb flexibilitat i amb rigorositat.

En resum, busquem a una persona polivalent que es trobi a gust amb totes les àrees relacionades amb la gestió de la ciència i que li motivi el fet de participar en el procés de millora de la salut i benestar de les persones, adaptant-se a les necessitats i requeriments de cada moment (convocatòries, projectes, grups, etc). Aquesta persona s’integrarà a l’equip de Promoció i Gestió de la Recerca, un equip dinàmic en procés de creixement i superació.

Funcions a desenvolupar

Àmbit de Promoció i sol·licituds de projectes:

  • Objectiu principal: aconseguir recursos per a desenvolupar els projectes dels grups de recerca, assegurar la continuïtat del finançament de la cartera de projectes activa, identificar nous investigadors, projectes i àrees sense finançament. Diversificar les fonts de finançament, si cal posant en contacte amb la part, d’Innovació, Internacional i Obra Social, que són les altres unitats de captació.
  • Tasques a realitzar:
    • Identificar àrees, investigadors i projectes amb potencial dins el grup assignat.
    • Identificar convocatòries nacionals adients als grups i als projectes que es volen desenvolupar.
    • Promoure la participació en convocatòries nacionals (difusió personalitzada, seminaris).
    • Suport en la elaboració de propostes nacionals (suport logístic i administratiu, apartats institucionals o de gestió, elaboració/revisió del pressupost, revisió de l’adequació de la proposta als ítems avaluables de la convocatòria).
    • Suport en la elaboració de sol·licituds de finançament no competitiu (anàlisi de necessitats, elaboració/revisió del pressupost, aportar informació de la institució si s’escau).
    • Revisió de convenis de col·laboració.
    • Assistència a jornades, sessions informatives i reunions de interès.

Àmbit de Seguiment i Gestió de projectes:

  • Objectiu: executar la totalitat dels fons captats, assegurant el compliment de les exigències de les entitats finançadores a l’hora que facilitem la execució del projecte segons les necessitats dels investigadors. Ajudar a tenir una visió global i de futur a l’investigador sobre la seva recerca (planificació dels recursos humans, recursos econòmics disponibles, inici i finalitzacions dels finançaments, resultats esperats, potencial de col·laboració o lideratge internacional, potencial de captació no competitiva) que permeti l’anticipació i la definició d’accions per maximitzar les opcions de finançament i generació de recursos del grup.
  • Tasques a realitzar:
    • Seguiment i justificació econòmica de projectes amb finançament competitiu nacional.
    • Seguiment i justificació, si s’escau, de projectes amb finançament no competitiu.
    • Gestió d’auditories dels projectes gestionats.
    • Gestió i seguiment de les interaccions entre el Centre Realitzador (hospitals) i la Fundació.
    • Planificació i seguiment de les contractacions de personal amb càrrec als projectes finançats (competitius nacionals i no competitius).
    • Planificació de les activitats de recerca del grup que permetin identificar de manera anticipada necessitats de finançament, així com necessitats o possibilitats de col·laboració amb Innovació, Internacional i Obra Social.
    • Interlocució amb l’investigador principal i amb el finançador dels projectes gestionats.
    • Interlocució amb altres departaments implicats, com ara la part Internacional, Innovació, Comunicació, Finances, Recursos Humans, Obra Social.

S’ofereix:

  • Contracte laboral indefinit amb un període de prova de 4 mesos
  • Incorporació: durant el mes de gener de 2021
  • Jornada laboral: Completa (37,5 hores)
  • Condicions econòmiques segons perfil i coneixements aportats

Requisitos

  • Experiència demostrada de més de 5 anys en gestió de sol·licituds competitives nacionals de projectes de recerca dins l’àmbit biomèdic i la posterior gestió econòmica i administrativa d’aquests. Es valorarà l’experiència en convocatòries públiques nacionals (principalment ISCIII i MINECO), autonòmiques d’origen europeu (Fons FEDER i RIS3CAT) i privades (p.e. La Marató de TV3, RecerCaixa, Fundació Alicia Koplowitz).Es valorarà l’experiència en convocatòries competitives d’innovació tant a nivell de sol·licituds com de gestió i seguiment.Es valorarà l’experiència en gestió de projectes de gran envergadura, com per exemple projectes d’infraestructures.
  • Comprensió i familiaritat amb els diferents aspectes relacionats amb la gestió de la recerca que permetin un assessorament integral a l’investigador: coneixement de les convocatòries i aspectes avaluables, instruccions de seguiment i justificació, planificació pressupostària, planificació dels recursos humans, convenis de col·laboració, identificació de resultats, normatives d’aplicació (p.e. llei de la ciència, llei de subvencions).
  • Competències personals: la persona que busquem ha de tenir bones habilitats de comunicació i interlocució a diferents nivells (companys, investigadors i finançadors), i estar acostumada a treballar sota la pressió de mantenir i gestionar una cartera de projectes vius amb diferents convocatòries, diferents terminis de sol·licituds i de justificació i diferents tipus de investigadors. Busquem una persona autònoma i responsable amb capacitat d’organització del treball i del temps, amb esperit de servei i orientació a l’usuari. Proactiva i amb iniciativa, buscant la millora i la eficiència en els processos. També una persona dinàmica i resolutiva que tingui capacitat de d’analitzar una determinada situació i presentar solucions.
Posición cerrada

  • Ubicación: Esplugues de Llobregat (España)
  • Tipo de Contrato: Indefinido
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Sector: Salud
  • Vacantes: 1